آیا روغنهای گیاهی و بذر برای سلامتی شما بد هستند؟


مصرف روغنهای گیاهی در قرن گذشته بطور چشمگیری افزایش یافته است.

اکثر متخصصان بهداشت و درمان اصلی آنها را سالم می دانند ، اما روغنهای گیاهی ممکن است باعث مشکلات سلامتی شوند.

اثرات سلامتی آنها بسته به نوع اسیدهای چرب موجود در آن ، چه گیاهانی از آنها استخراج می شود و چگونه فرآوری می شوند.

آنها چیست و چگونه ساخته می شوند؟
روغنهای خوراکی استخراج شده از گیاهان معمولاً به عنوان روغنهای گیاهی شناخته می شوند.

علاوه بر کاربرد آنها در پخت و پز و پخت ، در غذاهای فرآوری شده ، از جمله سس سالاد ، مارگارین ، مایونز و کوکی ها یافت می شود.

روغنهای گیاهی متداول شامل روغن سویا ، روغن آفتابگردان ، روغن زیتون و روغن نارگیل است.

روغنهای نباتی تصفیه شده تا قرن بیستم که فناوری استخراج آنها موجود بود ، در دسترس نبودند.

این گیاهان با استفاده از حلال شیمیایی یا کارخانه روغن استخراج می شوند. سپس آنها اغلب تصفیه می شوند ، تصفیه شده و بعضاً شیمیایی تغییر می یابند.

مصرف کنندگان آگاه از سلامتی ، روغن هایی را که با خرد کردن یا فشار دادن گیاهان یا دانه ها ساخته می شوند ، ترجیح می دهند و نه آنهایی که با استفاده از مواد شیمیایی تولید می شوند.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها